Ένα φορητό σύστημα απεικόνισης 3D για το σώμα και το στήθος

LifeViz® Body

Το LifeViz® Body είναι το πρώτο φορητό σύστημα απεικόνισης 3D ικανό να συλλάβει 360° σώμα και στήθος προκειμένου να προσομοιώσει διαδικασίες περιγράμματος σώματος, αύξηση στήθους και φωτογραφικό υλικό πριν / μετά τις παρεμβάσεις.

Το LifeViz® Body είναι ένα μοναδικό σύστημα που αποτελείται από μια κάμερα 3D τοποθετημένη σε ένα τρίποδο με περιστροφική πλάκα που επιτρέπει γρήγορη λήψη μιας εικόνας σώματος 3D 360 °. Σε λειτουργία χειρός, το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει τρισδιάστατες εικόνες μαστού χωρίς να μπλοκάρει ολόκληρη την αίθουσα εξετάσεων με δυσκίνητο εξοπλισμό.

Το LifeViz® Body είναι το πρώτο φορητό σύστημα απεικόνισης 3D ικανό να συλλάβει το σώμα και το στήθος.

Πλήρης λύση 360°

Image
Φορητό

Το LifeViz® Body είναι ένα μοναδικό σύστημα που αποτελείται από μια κάμερα 3D τοποθετημένη σε ένα τρίποδο με περιστροφική πλάκα που επιτρέπει γρήγορη λήψη μιας εικόνας σώματος 3D 360°. Το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει τρισδιάστατες εικόνες του σώματος και του μαστού για την προσομοίωση διαδικασιών και φωτογραφικών εγγράφων πριν / μετά τις παρεμβάσεις, χωρίς να μπλοκάρει ολόκληρη την αίθουσα εξετάσεων με δυσκίνητο εξοπλισμό.

Γρήγορη και εύκολη

Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δείτε και να ξεκινήσετε την αξιολόγηση των αναγκών του ασθενούς για το σώμα ή το στήθος. Το LifeViz® Body ταιριάζει ομαλά στη ροή εργασίας του γιατρού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό της κλινικής.

Εύκολη επιλογή εμφυτευμάτων

Το Breast Shaper

Με ένα κλικ, εμφανίστε τις μετρήσεις του μαστού.
Οπτικοποιήστε μια ακριβή τρισδιάστατη αναπαράσταση για να βοηθήσετε τους ασθενείς να δουν τις μελλοντικές τους δυνατότητες.

Επιλέξτε τα ιδανικά εμφυτεύματα στήθους από τον εξατομικευμένο κατάλογό σας και προσομοιώστε ρεαλιστικά αποτελέσματα.

 

Ακριβές & αναπαραγώγιμο

Οι ερευνητές μας έχουν εργαστεί ακούραστα για να επιτύχουν μια ανακατασκευή 3D με ακριβή γεωμετρία και αξιοσημείωτη ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, η ανακατασκευή 3D μπορεί να συνδυαστεί για να προσφέρει εξαιρετική αναπαραγωγιμότητα μεταξύ των επισκέψεων.

Μετρήσεις σώματος 360° για να δείξετε τις δυνατότητες

Ο διαμορφωτής σώματος

Λάβετε βασικές μετρήσεις με ένα κλικ.
Χρησιμοποιήστε τις συσκευές διαμόρφωσης σώματος πιο αποτελεσματικά, ποσοτικοποιώντας εκ των προτέρων τις αναμενόμενες αλλαγές όγκου. Χρησιμοποιήστε προσομοίωση σε πραγματικό χρόνο για να ευθυγραμμίσετε τις προσδοκίες των ασθενών με την ανατομία τους.

Συγκρίνετε με ακρίβεια τις εικόνες πριν και μετά τη θεραπεία

Η προβολή 3D + φέρνει την αξιολόγηση της θεραπείας στο επόμενο επίπεδο.

Το 3D viewer + είναι το πιο αντικειμενικό εργαλείο για την οπτικοποίηση και τον ποσοτικό προσδιορισμό των αλλαγών όγκου για επεμβατικές ή μη επεμβατικές θεραπείες περιγράμματος σώματος. Διατίθενται πολλές επιλογές οπτικοποίησης για την αξιολόγηση του δέρματος και του σχήματος (υφή δέρματος, επιλογές φωτισμού).

Η εφαρμογή LifeViz® επιτρέπει την αντικειμενική αξιολόγηση των βασικών μετρήσεων και τη σύγκριση μεταξύ των επισκέψεων.

Η δυνατότητα Silhouette επιτρέπει την οπτικοποίηση μιας επικάλυψης εικόνων πριν και μετά την επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ικανοποίηση του ασθενούς.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία επιλογών σύγκρισης (slider, Silhouette, side by side) που μπορούν να εξαχθούν ως εικόνες υψηλής ποιότητας ή κινούμενα βίντεο.