Όλα σε ένα για πρόσωπο, σώμα και στήθος

LifeViz® Infinity

ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΦΟΡΗΤΟ 3D, ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ 360 ° ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ  ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ  ΣΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Συνεργήστε την πρακτική σας

Το LifeViz® Infinity είναι μια ολοκληρωμένη λύση 3D για αναλύσεις προσώπου, σώματος και μαστού. Καταγράψτε μια ακριβή αναπαράσταση για να βοηθήσετε τους ασθενείς να βλέπουν τον εαυτό τους σε 3D. Ανοίξτε έναν διάλογο με ασθενείς και βελτιώστε τη συνολική εμπειρία θεραπευτικής προσέγγισης.

Το LifeViz® Infinity είναι ένα μοναδικό σύστημα που αποτελείται από μια κάμερα 3D τοποθετημένη σε ένα τρίποδο με περιστροφική πλάκα που επιτρέπει τη γρήγορη λήψη μιας εικόνας σώματος 360° 3D. Σε λειτουργία χειρός, η κάμερα μπορεί να δημιουργήσει τρισδιάστατες εικόνες προσώπου και μαστού για την προσομοίωση διαδικασιών και φωτογραφικών αρχείων πριν / μετά τις θεραπείες, χωρίς να μπλοκάρει ολόκληρη την αίθουσα εξετάσεων με δυσκίνητο εξοπλισμό.

Προσαρμοσμένο για ένα ευρύ φάσμα αναγκών, το μοναδικό σύστημα προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας 3D και αναπαραγωγιμότητα που επιτρέπει καλύτερη επικοινωνία γιατρού-ασθενούς.

Image
Φορητότητα

Το LifeViz® Infinity είναι ένα μοναδικό σύστημα που αποτελείται από μια κάμερα 3D τοποθετημένη σε ένα τρίποδο με περιστροφική πλάκα που επιτρέπει τη γρήγορη λήψη μιας εικόνας σώματος 360° 3D. Σε λειτουργία χειρός, η κάμερα είναι ικανή να δημιουργεί τρισδιάστατες εικόνες προσώπου και μαστού για την προσομοίωση διαδικασιών και φωτογραφικών αρχείων πριν / μετά τις παρεμβάσεις, χωρίς να μπλοκάρει ολόκληρη την αίθουσα εξετάσεων με δυσκίνητο εξοπλισμό.

Γρήγορη και εύκολη

Σε λιγότερο από τρία λεπτά, δείτε και αξιολογήστε τις ανάγκες του ασθενούς σας για πρόσωπο, σώμα ή στήθος. Το σύστημα LifeViz® αναπτύχθηκε στενά με εξειδικευμένους ιατρούς για να εξασφαλίσει την ομαλή εφαρμογή της ροής εργασίας στο γραφείο και με το προσωπικό.

ΕΚΤΙΜΩ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Αξιολογήστε την υγεία του δέρματος του ασθενούς χρησιμοποιώντας πολυπαραγοντική ανάλυση για τις ακόλουθες μετρήσεις:

  • Ρυτίδες
  • Πόροι
  • Λιπαρότητα
  • Ομοιογένεια
  • Κόκκινα σημεία / Καφέ κηλίδες
  • Κόκκινος χάρτης / Καφέ χάρτης
Δημιουργήστε 3D κινούμενα σχέδια και μια αναφορά παραμέτρων σχετικά με την υγεία του δέρματος για να καθοδηγήσετε την θεραπευτική προσέγγιση και να επικοινωνήσετε κατάλληλες αισθητικές πρακτικές.
Ακριβές & αναπαραγώγιμο

Απλά κάντε κλικ, ευθυγραμμίστε τα διπλά δοκάρια στην κατάλληλη απόσταση και τραβήξτε φωτογραφίες προσώπου, σώματος ή μαστού χωρίς επανατοποθέτηση. Το διπλό φλας εξασφαλίζει σταθερό φωτισμό σε πολλές επισκέψεις και υπό διαφορετικές συνθήκες.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Χρησιμοποιήστε προσομοίωση σε πραγματικό χρόνο για να ευθυγραμμιστείτε με τις προσδοκίες των ασθενών προσαρμοσμένων στην ανατομία τους. Κάντε πιο αποτελεσματική χρήση συσκευών περιγράμματος για να προβλέψετε αλλαγές έντασης. Για την αύξηση του μαστού, επιλέξτε τα ιδανικά εμφυτεύματα στήθους από τον εξατομικευμένο κατάλογό σας και προσομοιώστε ρεαλιστικά αποτελέσματα.